Seniorenmobiel & Handicar

Seniorenmobiel

De Seniorenmobiel een vervoersdienst waar andersvalide personen, minder-mobiele personen of 60-plussers uit Temse beroep op kunnen doen. De dienst is beschikbaar tussen 08u00 en 16u00. Zij zijn er om dagdagelijkse taken te vergemakkelijken, zo is er hulp bij:

  • Boodschappen doen
  • Doktersbezoeken
  • Familiebezoeken
  • Eventuele uitstappen

Een lidkaart kost € 10,00 per jaar. Daarnaast is er ook een kilometervergoeding van € 0,50 per km met een minimum van € 5,00 per rit. (10 km)

Handicar

De Handicar is een aangepaste mini-bus met rolstoellift die met of zonder bestuurder gehuurd kan worden. Andersvaliden, minder mobiele mensen, langdurig zieken, rolstoelgebruikers en ouderen (zowel verenigingen als particulieren) uit Temse kunnen gebruik maken van de Handicar. Dit kan elke werkdag, weekend- en feestdagen en avonden (met vrijwillige chauffeur). De Handicar kan maximaal 1 dag gehuurd worden.

De kilometervergoeding  is € 0,50 per kilometer, met een startbedrag van € 5,00.

Voor meer informatie of reservaties neemt u contact op met onze medewerkers via tel. 03 710 26 35 of via e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

Related Articles

Cafetaria

Kortverblijf

Woonzorgcentrum 't Blauwhof