Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht voor maaltijdbegeleiding, cafetaria en activiteiten

Heb je een hart voor ouderen en kan jij je inleven in de leefwereld van onze bewoners, ook bij personen met dementie?

WZC De Reiger en ’t Blauwhof zijn op zoek naar vrijwilligers die helpen met de maaltijdbegeleiding, in de cafetaria of bij allerlei activiteiten.

Vrijwilligers maaltijdbegeleiding

Je helpt onze bewoners tijdens één of meerdere maaltijdmomenten. Je dekt de tafels, begeleidt de bewoners naar de tafel, biedt drinken aan, dient het eten op en ruimt de tafel af. Je kan helpen bij het ontbijt van 8 tot 9.30 u., het middagmaal van 11 tot 13 u. en/of het avondmaal van 17 tot 18.30 u.

Vrijwilligers voor de cafetaria

Je helpt met bestellingen opnemen, drankjes aan tafel brengen, afrekenen, afwas, enz. De cafetaria is elke dag open van 14 tot 17 u. Ben je beschikbaar tijdens deze uren, vooral op donderdag en in het weekend? Laat ons dan snel iets weten!

Vrijwilligers voor activiteiten

Je neemt deel aan zowel grote (feestelijkheden, optredens…) als kleine activiteiten (wandelingen, spelactiviteiten…) die plaatsvinden van 10.30 tot 12 u. en van 14 tot 16 u.

Wanneer en hoeveel je je wenst in te zetten, is volledig aan jou. Ook al ben je maar 1 dag per week of een paar uurtjes beschikbaar.

Aanbod

In ruil voor jouw engagement bieden wij een aangename werksfeer met veel sociale contacten, waardering en dankbaarheid. Vrijwilligers zijn verzekerd, krijgen begeleiding en vorming.

Kan je zelf niet helpen maar ken je iemand die dat wel kan, aarzel dan niet om dit te laten weten!
 

INFO

WZC De Reiger: 03 710 25 72, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WZC ’t Blauwhof: 03 897 96 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Related Articles

Administratief medewerkers Woonzorgcentrum De Reiger

Waarden

Welkomstwoord

Welkom

Maak kennis met onze dienstverlening en neem alvast een verdere kijk op onze website!

Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Saskia Boone
algemeen directeur