Thuiszorg

Lukt het niet om boodschappen te doen? Heb je nood aan iemand die kookt? Moet de was en de strijk gedaan worden? Wordt de wekelijkse kuis te veel? Dan kan je beroep doen op een enthousiast team van professionele zorgkundigen, poetsmedewerkers die behulpzaam, luistervaardig en betrouwbaar zijn.. De thuiszorgdiensten van Sleutelzorg Temse staan open voor de zorgvraag van alle inwoners binnen zijn werkingsgebied. Op maat van de zorgvrager proberen de diensten een (aan)gepaste, verantwoorde, kwaliteitsvolle  en warme zorg aan huis te geven opdat mensen op een menswaardige manier thuis kunnen blijven. Deze zorg aan huis kan evolueren naar gelang de vraag en nood van de zorgvrager. In deze crisistijd proberen, nog meer dan anders, we steeds samen met de zorgvrager te kijken wat haalbaar en wenselijk is.

 

Aanmelden kan via onderstaande gegevens:

Dienst Thuiszorg

Tel. 03 710 25 46
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres: Kouterstraat 1 , 9140 Temse van 9u en 11u30 of op afspraak van 14u tot 16u


Vooraleer er hulp wordt geboden in het kader van gezinszorg en poetsdienst, komt het begeleidend personeelslid (maatschappelijk assistent- van de dienst) bij u thuis voor een sociaal onderzoek. Tijdens dat onderzoek luistert hij/zij naar uw zorgvragen en behoeften, en gaat hij/zij ook uw hulpbehoevendheid na. De maatschappelijk assistent zal tijdens dat huisbezoek ook uw gebruikersbijdrage berekenen.

De maatschappelijk assistent zal aan u een aantal documenten in verband met uw inkomsten vragen die nodig zijn om de hoogte van de gebruikersbijdrage te bepalen. Van die documenten wordt een kopie als bewijsstuk bij uw dossier gevoegd.

In het kader van de gezinszorg vindt er een jaarlijks huisbezoek plaats waarbij er gekeken wordt of de geboden hulp nog steeds voldoet aan uw behoeften. Tevens wordt de gebruikersbijdrage ook herberekend. In het kader van aanvullende thuiszorg (poetsdienst zonder dienstencheques) gebeurt dit tweejaarlijks.

Related Articles

Lokaal Dienstencentrum 't Achterpoortje

Welkom

Maak kennis met onze dienstverlening en neem alvast een verdere kijk op onze website!

Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Saskia Boone
algemeen directeur